Kwaliteitsbeschrijving

Nieuw

Zoals door de fabriek geleverd. Incl. originele verpakking, met bijbehorende accessoires en handleiding. Sommige fabrikanten testen hun modellen alvorens ze te verpakken. Het kan daarom zijn dat er hele lichte sporen op de wielen en/of slepers zichtbaar zijn (modelspoor).

Zo goed als nieuw

Pre-owned, maar in excellente staat, zonder beschadigingen, mogelijke hele lichte sporen van testrijden op de wielen en/of slepers.

Zeer goede staat

Pre-owned, geen grote beschadigingen, lichte gebruik sporen.

Goede staat

Pre-owned, normale gebruik sporen.

Matige staat

Pre-owned, behoorlijke gebruik sporen, mogelijk missende delen of beschadigingen. Zie foto’s. Ook exclusieve modellen ontkomen niet aan de tand des tijds. Of zijn gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn, spelen. Indien gewenst restaureren wij het model volledig voor u. Informeer naar de mogelijkheden.

Slechte staat

Te gebruiken als onderdelendonor of als opknapper voor de handige liefhebber.

Sommige modellen zijn zo zeldzaam dat zelfs in een slechte staat ze een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen. Als dat zo is, dan zijn ze in onze webshop op hun plek. Indien gewenst restaureren wij het model volledig voor u. Informeer naar de mogelijkheden.

Foto’s

Voor ieder artikel worden nieuwe foto’s gemaakt. De foto’s die u ziet zijn van het artikel dat te koop staat. Uitgezonderd zijn nieuwe of aan nieuw gelijkende artikelen, hiervoor kunnen wij in voorkomend geval de fabrieksfoto’s gebruiken. De gebruikte foto’s maken deel uit van de kwaliteitsbeschrijving / aanduiding.

Heeft u vragen? Stuur ons een mail: info@premiumhobbymodels.com

To Top