Inkoop en inruil

Op het gebied van Premium Modellen zijn wij in alles geïnteresseerd om in te kopen of in te ruilen. Of het jaren is gebruikt of jaren ongebruikt op zolder of in een vitrine heeft gestaan. Alles is welkom. Alle merken, iedere hoeveelheid. OOK WINKELVOORRADEN ZIJN WELKOM! Wij ruilen en kopen enkele stuks of hele (grote en kleine) collecties. Wij betalen een marktconforme prijs. Discretie en een snelle afhandeling is gegarandeerd. U kunt met de artikelen bij ons langskomen, indien de collectie groot genoeg is komen wij de collectie bij u ophalen.

Overige speelgoed

Heeft u een collectie te koop die niet binnen het concept past van Premiumhobbymodels.com? Ook dan kunt u bij ons terecht, bezoek onze 2e en 3e webshop www.hobbyoutletshop.com en www.grootspoor.com, wij kopen nagenoeg alle soorten hobby collecties, in model en in 1:1. Heeft u niet hobby gerelateerde collecties ter verkoop? Ook dan kunt u bij ons terecht, door de jaren heen hebben wij zeer goede contacten opgebouwd met een grote groep handelaren en specialisten. Wij bieden de collectie voor u aan en melden ons bij u met het hoogste bod.

Inkoop / consignatieverkoop

Inkoop: Wij kopen de gehele collectie in 1 keer van u, betalen u voor het geheel in 1 keer per bank of contant. De transactie is daarmee afgesloten.

Consignatieverkoop: Gaat uw voorkeur uit naar een hogere opbrengst en heeft u geen haast met het geld? Omdat wij pas aan u betalen zodra er artikelen van u verkocht zijn en wij niet hoeven te investeren kunnen wij u een hoger percentage van de verkoopopbrengst betalen.

Wij verkopen uw collectie, houden minutieus de verkochte artikelen voor u bij en betalen u per boekhoudkundig kwartaal een afgesproken percentage van de verkochte artikelen. Welke manier uw voorkeur heeft, is aan u.

Heeft u vragen? Stuur ons een e-mail: info@premiumhobbymodels.com

To Top